dames skischoenen TECNICA MACH1 105 MV, purple, CUSTOM adaptive shape, QUADRA tech, ULTRA fit PRO, micro, macro, canting
uitverkocht
Korting 61%
369 €

145 €

Toevoegen aan verlanglijst
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reference:
LK190232
Fabrikanten:
TECNICA
Voor wie:
Dames
Type skiër:
Beginner / Recreatief / Gevorderde / Expert
Type skischoenen:
All mountain

De Technica Mach1 MV 105 W is een zeer sportief model voor de vrouwelijke skiërs onder ons. Het model is gemaakt voor performance, knallen en snel skiën is voor deze skischoen geen enkel probleem. De schoen is gebouwd met een 100mm brede leest, deze schoen zal goed passen bij vrouwen met een middelbrede voet. Met de zogenaamde C.A.S. technologie zijn er tal van mogelijkheden om de schoen precies op maat te maken, dit geldt zowel voor de buitenschaal als binnenschoen. In de schoen is wol verwerkt, dit maakt de schoen lekker warm op koude dagen. Verder staat de schoen in een 'naturale' stand, dit zorgt voor een perfecte balans in de schoenen en natuurlijk u houding.

Deze technica Mach1 MV 105 W is geschikt voor de zeer sportieve vrouwen die graag iets sneller gaan dan de rest. Met een stijfheid van 105 heeft u goede controle en is de rest voorbij skiën dan ook geen probleem.