kinder ski's ATOMIC VANTAGE GIRL II pink + Atomic C5 ( TOP staat )
Gebruikt uitverkocht
Korting 64%
249 €

90 €

Toevoegen aan verlanglijst
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reference:
LY190005
Fabrikanten:
ATOMIC
Binding:
Atomic C5
Voor wie:
Kinder / Junior
Type ski:
Slalom / All mountain / All round
Type skiër:
Beginner / Recreatief / Gevorderde

Randen en belag in perfecte staat.

VANTAGE ATOMIC all-mountain model voor jonge skiërs van 5 tot 8 jaar met een ontwerp en een ontwerp speciaal voor hen ontworpen.

Ontworpen voor kleine jigs kinderen, deze ski's hebben een Special flex zone aan de voet om hen in staat te stellen flex gemakkelijker skiën . Daarnaast zal de licht rocker aan de voorzijde de binnenkomst van bochten en wendbaarheid in alle sneeuw te vergemakkelijken, terwijl de camber op de rest van het skiën wil grip . Alles past in een constructie die voorziet in kracht en lenigheid . Kinderen leren gemakkelijk en snel vooruitgang te boeken

Een leuke en duurzaam skiën, om jongeren te ondersteunen in hun vooruitgang, ongeacht de omstandigheden. Dit is de perfecte model voor alle skiërs op zoek naar een ski-transitie en daarna verder te gaan naar de volwassen modellen.

- Bend-X Technology: special flex zone inbindgebied waarmee Juniors nog lichter buigen de ski met minder inspanning, waardoor het makkelijker beurt initiatie.

- Bouw volledige cursus: Uitvoering zonder songs, waar door de coating tot over de randen. Aanbieding stabiliteit en stevigheid.

- Core Densolite: schuimkern die trillingen absorbeert en biedt meer flexibiliteit, skiën moeiteloos.

- Gestructureerde Coating: kwaliteit afwerking biedt meer weerstand.

- Track rocker: rocker 10% voor 90% van camber in het centrum geen hiel rocker.