snowboard bindingen SALOMON PACT UNITE, BLACK/yellow
uitverkocht
Korting 42%
189 €

110 €

Toevoegen aan verlanglijst
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reference:
SNB_VIAZN2018_049
Fabrikanten:
SALOMON

AFZONDERLIJK NIET TE KOOP - Je kunt het alleen kopen met ons SNOWBOARD-aanbod.

De Pact binding is de ontvanger geweest van alle hand me down technologie van Salomon's cutting edge binding innovatie,en het resultaat is een eerste rang prestatie voor een geweldige prijs. De Ratels van Composiet, 3D Prime Enkel Strap, en Lock-In Teen Straps zorgen ervoor dat je direct geweldig bent uitgerust.

- Highback : De Freeframe highback is ontworpen in een ergonomische vorm om je boots en bindingen perfect samen te laten passen Met z'n lichte gewicht en verstelling zonder tools biedt 'ie je het comfort en de verstelbaarheid die je nodig hebt om dag na dag te blijven snowboarden. De HB filter biedt uniek vibratie-filterend materiaal, dit filtert ongewenste schokken waardoor je minder last hebt van vermoeide benen en voeten.

- Basisplaat : De Zone Baseplate is gemaakt van 30% composiet materiaal, dat meer rigide is dan plastic en duurzamer en comfortabeler dan aluminium, resulterend in maximale prestatie en extra comfort. Hij heeft ook een geïntegreerd montage systeem en verstelbare teen-ramp voor eenvoudige verstelbaarheid en compatibiliteit. Het EVA Pad demping systeem maximaliseert comfort terwijl het moeheid vermindert.

- Banden : De 3D Prime Enkel Strap is super zacht en gewatteerd voor een maximaal zacht gevoel en beidt torsionale flex voor steun zonder drukpunten. De Lock-in Teen Strap houdt je boot beter vast dan welke conventionele cup strap dan ook. De composiet buckles zijn ontworpen met composiet materialen en een 3 Axis mechanisme zodat de strap diep valt en soepel verstelbaar is. Daarnaast, kunnen de teenstraps gemakkelijk aan je wensen worden afgesteld zonder het gebruiken van extra gereedschap.