snowboard SALOMON RUMBLE FISH, RADIAL, Woodcore, bamboo, CORK, ROCKOUT/camber
Gebruikt uitverkocht
Korting 57%
439 €

190 €

Toevoegen aan verlanglijst
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reference:
SNB_18133
Fabrikanten:
SALOMON
Voor wie:
Unisex / Heren
Kromming:
Camber

Randen en belag in perfecte staat.

PRIJS IS ZONDER BINDING: U kunt de binding kopen volgens uw keuze in de sectie SNOWBOARD BINDINGEN.

De Salomon Rumble Fish is sinds dag 1 al een echte quiver-killer. Dit board is stabiel op hoge snelheden en heeft een ongekend drijfvermogen in de poeder. Op de dagen zonder poeder kan je dit board ook uitstekend meenemen in het park. De Rumble Fish is best wel stijf en dus geschikt voor de wat meer ervaren rijdster. “One board to rule them all”.

Camber tussen de voeten voor een betere controle, pop en landing stabiliteit. Rocker in de tip en de tail voor moeiteloos drijfvermogen zowel voorwaarts als switch.

Een combinatie van een tegengestelde radius en een radiale sidecut. Dit zorgt voor een perfecte balans tussen wendbaarheid en fun.

De tip en de tail worden 2 graden gedetuned, hierdoor is deze minder snappy tijdens de in- en uitstuurfase. Tussen de tip en tail (taillering) wordt de kant teruggeslepen met 2 graden, hierdoor heb je de best mogelijk kanten grip, zonder dat deze “hapt”.

ABC Green Roll

De pop van bamboe, het comfortabele rijden van kurk sidewalls en de bom bestendige kracht van basalt. ABC Green Roll (Advanced Bamboo Construction) mixt natuurlijke materialen samen in een supernatuurlijk snowboard. Meer pop, minder plastic.

Popster Booster

+20% meer pop. Maximaliseert de natuurlijke snap en krachtige pop van hout met Popster’s shaped core profiel. Het voelt aan alsof je skateboard zijn kicktail eindelijk vastzit aan je snowboard.

Ghost Green Core

-Om deze lichte en core met pop te creëren, heeft Salomon de beste houten strips gemixt met zorgvuldig geselecteerd duurzaam licht hout.

BASE

-Sintered EG

-Gemaakt voor een super snelle rit, van verse sneeuw tot plakkerige lente sneeuw. Sintered materiaal verzorgen een superieure wax behoud, gallium versterkt de impact weerstand en de Electra afwerking geeft het board een turbogeladen glijvermogen.

-Medium Stone Finish

TOPSHEET

-BA MD

-Een glasvezel laag garandeert een consistente kwaliteitsniveau voor lichte en levendige boards.

SIDEWALL

-Royal Cork Rails

-Het levendige gevoel van bamboe gemixt met kurk componenten, voor het beste directe gevoel en demping in de industrie.