skihelm/snowboardhelm RED PRIME, White
Gebruikt uitverkocht
Korting 76%
165 €

40 €

Toevoegen aan verlanglijst
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reference:
HE220182
Fabrikanten:
R.E.D
Voor wie:
Unisex / Heren

"(De productbeschrijving is automatisch vertaald door Google Translator)"

Red Prime-helm: Een begrip van de technologische superioriteit van Red zou ongeveer net zo complex zijn als onderzoek naar priemgetallen op de wiskundeafdeling van de Ivy-League – of gelijkwaardig aan het gevoel van de meest comfortabele helm die je maar kunt bedenken.

Ventilatieopeningen - Red's Airvanced Ventilation is een door de rijder gecontroleerde ventilatie die een variabele luchtstroom naar het microklimaat van de binnenhelm mogelijk maakt en de invasie van externe elementen beperkt // Het Air Band Fit-systeem biedt een onopvallende, luchtaangedreven hoofdband die op intelligente wijze tussen de helm is ingeklemd schaal en acht anatomische pads, compleet met levende scharnieren die zich zachtjes naar uw hoofd vormen voor een perfecte pasvorm. Subtiele vormbediening voor het gewenste comfort wordt bereikt met behulp van de pompknop op het rechteroorkussen.

- Brilcompatibiliteit - De ontwerpagenda met een verhouding van 1: 1 zorgt voor een naadloze relatie tussen bril en helm voor een luchtdichte pasvorm // Rode helmen en Anon-brillen zijn samen ontworpen en ontwikkeld om uw ervaring in de sneeuw te vergroten.

- Verstelbaarheid – Verstelbare kinband

- Overige kenmerken – Compatibel met Redphones-audioaccessoires // Quick Clip II-oorkussens klikken eenvoudig op hun plaats en u bent klaar om te gaan. Verbeterde vergrendelingspads voegen warmte toe om het comfort te vergroten en kunnen eenvoudig worden omgebouwd voor gebruik in meerdere seizoenen