toerski schoenen SCARPA MAESTRALE, SKI/WALK, TLT, vibram, termo intuition, micro, orange/black/blue ( EENMAAL gebruikt )
uitverkocht
Korting 56%
578 €

260 €

Toevoegen aan verlanglijst
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reference:
LK220272
Fabrikanten:
SCARPA
Voor wie:
Unisex / Heren
Type skiër:
Beginner / Recreatief / Gevorderde / Expert
Type skischoenen:
Toerski / Freeride / Freestyle

De Scarpa Maestrale is de nieuwe licht gewicht tourschoen van Scarpa. Door de vier buckles en het gebruik van Pebax levert de schoen uitstekende prestaties, ondanks zijn lage gewicht.

Voldoen aan de norm voor lichtgewicht skialpinisme laarzen: de originele, bekroonde Maestrale, de lichtste vier gesp aan laars op de markt.

Deze laarzen bieden stijfheid en compromisloze prestaties op gelijke voet met vele vier gesp aan laarzen die acht en negen pond per paar wegen. Een innovatief Alpine Axial ontwerp kan de tong te openen naar de kant van de schoen, waardoor de Maestrale de voordelen van beide overlap en tong stijl laars constructie.

Axiale Alpine-technologie zet een nieuwe standaard in Alpine skischoenen, ontworpen om de maximale lichtheid en comfort mogelijk, in combinatie met de "T Wing Tong" systeem om maximale prestaties te garanderen bieden.

Het bijzondere ontwerp "EVO V FRAME" van de manchet verstijft het achterste deel, door het verhogen van de overdracht van kracht in de beweging van de anteflexie van het been.