skischoenen SALOMON S/MAX 120, Custom Shell HD, Coreframe, Sense Amplifier, BLACK/orange
uitverkocht
Korting 58%
459 €

195 €

Toevoegen aan verlanglijst
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reference:
LK220197
Fabrikanten:
SALOMON
Voor wie:
Unisex / Heren
Type skiër:
Recreatief / Gevorderde / Expert
Type skischoenen:
Race / All mountain

Er is een nieuw model van de skischoenen van Salomon aangekomen: het is de S / Max 120 , die innovatieve materialen en ontwerpen bevat die het comfortabeler, licht en reactiever maken dan welke van de S / Max-versies dan ook.

Onder de nieuwigheid die deze laars voor alpineskiën ons biedt, vinden we een bootie naadloos en met Custom Shell HD-technologie , die in slechts 10 minuten opwarmen zich aan de voet van elke skiër vormt om totale afstelling en meer comfort te bieden .

Deze laarzen voor skiën op piste zijn gebouwd met Coreframe-technologie, waarvan de dunne Sensitive Shell de overdracht van energie naar de rand vergemakkelijkt en een beter contact tussen het board en de sneeuw bewerkstelligt .

Met de Sense Amplifier cane , die gewatteerd en flexibeler aanvoelt, en een riem op de kuit, heb je een betere pasvorm om naar de piste te gaan tot je uitgeput raakt. Met opgeruimde sensaties en minder gewicht maakt S / MAX elke slag een knaller.

Pasvorm: een geheel nieuwe, voorgevormde en naadloze voering verbetert het comfort, en de nieuwe Custom Shell HD maakt een volledig aangepaste pasvorm in slechts 10 minuten mogelijk.