ski's VOLKL RTM 84 UVO 2019, grip walk, 3D glass, wideride xl, powered by steel + Marker Ride XL 12 ( TOP staat )
uitverkocht
Korting 57%
905 €

395 €

VRAAG OVER HET PRODUCT ?
Toevoegen aan verlanglijst
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reference:
LY220587
Fabrikanten:
VOLKL
Binding:
Marker Ride XL 12
Voor wie:
Unisex / Heren
Type ski:
Freeride / Freestyle / All mountain / All round
Type skiër:
Recreatief / Gevorderde / Expert

Randen en belag in perfecte staat.

RTM staat voor Ride The Mountain, een echte all-mountain ski voor de skiër die graag kilometers maakt en alle soorten pistes in welke omstandigheden kan en wil rijden. De RTM 84 is het smallere broertje van de RTM 86, het verschil zit deels in de stijfheid van de ski. De RTM 84 voelt stijf aan dankzij het gebruik van een stalen plaat i.p.v. dubbellaags titanium in de RTM 86. Al met al een ski die zich het meest thuis voelt op en net naast de piste. Een echte all-mountain ski om op hogere snelheden het terrein tot jou domein te maken.

3D.Ridge:De 3D.Ridge technologie is mogelijk de meest extreme en effectieve constructie techniek voor ski’s die er momenteel bestaat. Het is een symbool geworden voor Völkl’s lichtgewicht construeren. Het kenmerkende karakter van deze technologie is het verhoogde centrale platform dat onder de voet zich uitstrekt over de gehele breedte van de ski, maar over de rest van de lengte van de ski strekt het platform zich enkel uit over 40% van de breedte van de ski.

3D sidewall:In combinatie met de 3D.Ridge technologie de sidewall onder de voet is verstevigd met ABS plastic om de duurzaamheid en stijfheid onder de voet wat te vergroten.

UVO:De UVO is de eerste 360° vrij roterende vibratie demper voor het toepassen van vooruitstrevende dempende technologieën om verstorende ski trilling tot een minimum te brengen. Het terrein onder de ski genereert vibraties die de neus in alle richtingen in beweging zet. De UVO produceert dan een fase verschoven trilling die de trillingen en bewegingen in de neus van de ski opheffen. Dit geeft de ski een “smoother ride” en verbeterd ook de edge grip.

Powered by Steel:Een zeer dunne plaat van een staal legering met hoge stijfheid is toegevoegd om die ski in zijn geheel in stijfheid te verhogen. Zorgt ervoor dat de ski zeer stabiel is op hoge snelheid met behoud van de kanten grip bij voldoende kracht inspanning van de skiër.