ski's FISCHER RC4 CURV DTX 2021, woodcore, diagotex, air carbon ti, triple radius, grip walk + Fischer Z12
Gebruikt uitverkocht
Korting 48%
825 €

430 €

Toevoegen aan verlanglijst
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reference:
LY220322
Fabrikanten:
FISCHER
Binding:
Fischer Z12
Voor wie:
Unisex / Heren
Type ski:
All mountain / All round / Race / Reuzeslalom / Slalom
Type skiër:
Recreatief / Gevorderde / Expert

Randen en belag in perfecte staat.

Voor vele skiërs is de RC4 The Curv DTX de ideale ski. De ski is vrij vergevingsgezind en voor een piste race ski gemakkelijk te skiën. Ondanks de ski op het eerste oog niet klikt als een sportieve piste ski is hij dat zeker wel. Op het moment dat je gas wil geven schiet hij er namelijk vandoor. The Curv DTX is voor gemiddelde tot goede skiër.

DETAILS:

Camber

De ski heeft een traditionele voorspanning over vrijwel de hele lengte. Met deze shape is makkelijk druk op te bouwen in de bochten, waardoor er goede kantengrip ontstaat. Tegenwoordig hebben vrijwel alle Camber ski’s ook wel een vorm van rocker in de neus welke de bochten initiatie verbetert.

Triple Radius

Skis met een Triple Radius hebben verschillende radii in de uiteinde en in het midden van de ski. Een korte radius in de tip en tail zorgt voor een makkelijke bocht inzet en een lange radius onder de binding zorgt voor goede grip en een makkelijk te roteren platform in de diepe sneeuw.

Multi Radius Sidecut

De Multi radius Sidecut zorgt voor een allround inzetbare ski. De radius ligt tussen die van een Reuze slalom en Slalom ski en maakt het mogelijk om zowel korte als lange bochten te skiën op dezelfde ski.

Titanal

Samengesteld metaal van voornamelijk aluminium wat bekend staat om zijn torsiestijfheid en duurzaamheid. De toevoeging van een laag Titanal aan de skiconstructie zorgt voor stabiliteit op snelheid, kracht en demping.

Carbon

Carbon wordt toevoegt als versteviging op de kern. Carbon is licht, sterk en duurzaam.

Sidewall Construction

Een kunststof laag die de gelaagde ski constructie aan de zijkant afsluit en stevigheid toevoegt. Ski’s met een Sidewall constructie zijn over het algemeen stabieler op snelheid, levendiger en duurzamer.