ski's ATOMIC NOMAD BLACKEYE, black/green, all mountain rocker + Atomic XTO 12
uitverkocht
Korting 59%
429 €

180 €

VRAAG OVER HET PRODUCT ?
Toevoegen aan verlanglijst
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reference:
LY220176
Fabrikanten:
ATOMIC
Binding:
Atomic XTO 12
Voor wie:
Unisex / Heren
Type ski:
Freeride / Freestyle / All mountain / All round
Type skiër:
Recreatief / Gevorderde / Expert

Randen en belag in perfecte staat.

Grootmeester van veelzijdigheid, soepelheid en dynamisme, de BLACK EYE is uitgerust met de technologie ARC die de kracht in het midden van de ski centraliseert voor een natuurlijkere flex en meer grip ongeacht de omstandigheden. De all mountain rocker vergemakkelijkt het aanzetten van bochten en verhoogt het draagvermogen in zachte sneeuw. Zijn Titanium inserts zorgen voor nog meer stabiliteit en precisie. Voor goede skiërs op zoek naar een veelzijdige en handelbare ski.

- All Mountain Rocker: Klassiek camber en rocker in de punt 15%

- Step Down Sidewall 2.0/ Woodcore TI: De constructie Half-Cap op de uiteinden van de ski beschermt deze laatste tegen mechanische schade terwijl de nieuwe constructie Sidewall ter hoogte van de binding zorgt voor een natuurlijke flex, de grip verbetert en de levensduur van de ski verlengt. De topkwaliteit houten kern dempt de trillingen. Gecombineerd met een titanium insert bezorgt hij de ski absoluut unieke prestaties.

- ARC Technology : Zij bevrijdt de ski's voor de ontwikkeling van een natuurlijke flex en dus soepele en natuurlijke glijding