freestyle ski's ATOMIC PUNX 7 , TWINTIP, brown + Atomic Warden 11
uitverkocht
Korting 62%
700 €

270 €

Toevoegen aan verlanglijst
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reference:
LY220018
Fabrikanten:
ATOMIC
Binding:
Atomic Warden 11
Voor wie:
Unisex / Heren
Type ski:
Twintip / Freeride / Freestyle / All mountain / All round
Type skiër:
Recreatief / Gevorderde / Expert

Randen en belag in perfecte staat.

Ultieme creativiteit voor het park en daarbuiten

De Punx is een geweldige ski voor gevorderde parkshredders om trucs en techniek te verfijnen. Het Atomic Park rocker profiel en medium flex maken het extreem veelzijdig, voor alle eigenschappen die het park te bieden heeft, van rails tot kicker line. De extra stabiele constructie met volledige cap maakt hem bijna onverwoestbaar. Dankzij de iets meer directionele vorm en iets meer sidecut is de Punx ook buiten het park thuis.

Rijstijl

Een park ski voor gevorderde shredders. Deze ski voelt zich duidelijk thuis in de parken, pipes en kickers. Als je je af en toe naar de piste trekt, zal hij je hier ook niet teleurstellen.

Vorm

Deze ski heeft een Directional Twin vorm, de nose is een paar millimeter breder dan de tail, met een centrale bindingspositie Zo biedt de ski je dezelfde skiseigenschappen vooruit en switch. Maar dankzij de iets bredere nose krijg je in verse sneeuw wat meer opwaartse kracht.

Profiel

Atomic's Park Rocker combineert een normale tip en tail rocker met een normale camber onder de voeten. Dit profiel geeft de ski een aanzienlijke hoeveelheid pop en controle. De rocker in de nose en tail maakt de ski iets vergevingsgezinder, ideaal voor jibs, rails en boxen.

Flex

Een medium flex geeft je alle vrijheid die je nodig hebt in het park en biedt toch voldoende stabiliteit voor grote kickers.

Constructie

In volledige cap constructie bedekt de topsheet de hele kern. Dit is een iets goedkopere ski-constructie, maar zorgt voor een laag gewicht en een hoge stabiliteit. De Light Woodcore is gemaakt van populierenhout en bespaart gewicht zonder in te leveren op demping en stabiliteit. De Densolite schuimkern absorbeert trillingen en maakt de ski wendbaar.