skischoenen HEAD ADAPT EDGE LTD 110, adaptive fit tech, easy entry, energy frame ( zoals NIEUW )
uitverkocht
Korting 69%
345 €

110 €

Toevoegen aan verlanglijst
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reference:
LK210170
Fabrikanten:
HEAD
Voor wie:
Unisex / Heren
Type skiër:
Recreatief / Gevorderde / Expert
Type skischoenen:
All mountain

Behorend tot de onmiskenbare range Adapt Edge (All Mountain Confort) met skischoenen met een afgemeten comfort, is de ADAPT EDGE 110.

Profiterend van het revolutionaire concept "Adaptive Fit" waarmee het mogelijk is het volume van de schoen met slechts een draai met de schroevendraaier te veranderen, garandeert deze schoen een comfort op maat terwijl hij precies is dankzij zijn binnenschoen HeatFit en zijn microverstelbare gespen Spine-Tech.

Met ook nog een verstelbare flex (110 of 100) is deze schoen echt veelzijdig en bestemd voor skiërs van een goed niveau die op de top willen zijn, de hele dag, alle dagen, ongeacht de omstandigheden.

Technische Eigenschappen :

- Tri-geïnjecteerde schaal Energy : een hoogwaardige schaal met meerdere dichtheden die het gemakkelijk aantrekken, de omhulling van de voet, het comfort en de overdracht van de energie optimaliseert.

- Adaptive Fit-technologie is de eerste en enige schoentechnologie die het mogelijk maakt om de breedte van je schoen te veranderen van 104 mm comfort / prestatie naar 102 mm precisie / prestatie met één draai aan een stelschroef.

- Design Easy Entry Shell

- Afstelling hard/soepel van de flex

- Dubbele canting

- Instelling achterspoiler

- Hiel softwalk + gripsysteem

- Binnenschoen HP HeatFIT

- Zool met sportsteun

- Strap van klittenband 40 mm

- 4 micro-verstelbare lichtmetalen Spine Tech-schnallen: De schnallen van Spine-Tech zorgen voor consistente grip en voorkomen drukpunten, waardoor het comfort en de precisie wordt verbeterd. De gepatenteerde Double Power-ergonomie verhoogt het hefboomeffect van de schnal met 100%, waardoor er de helft minder kracht nodig is om de schnal te sluiten.

- 2 Double Power-hendels

- 1 Supermacro-pal

- Flex : 110/100