snowboard bindingen BURTON ESCAPADE EST, IBK, BLACK/white, THE CHANNEL
Gebruikt uitverkocht
Korting 83%
285 €

50 €

Toevoegen aan verlanglijst
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reference:
SV200018
Fabrikanten:
BURTON

Snowboard binding is volledig functioneel, maar sommige onderdelen hebben mogelijk een vervangen onderdeel, dat in kleur kan variëren.

XS:19-22.5 ; S:23-26,5 ; M:27-28.5 ; L:29-29.5 ; XL:30-32

Lichtgewicht, sterk en gebouwd om op elk terrein te presteren, de Burton Escapade Re: Flex Snowboard Binding voor is de enige keuze voor die alles willen.

Iets zachter, speelser en lichter dan de Lexa-binding, biedt het de perfecte balans tussen hoogstaand comfort en een speels gevoel.

Hangmattechnologie in de enkelband gecombineerd met de Kickback.

Hammock Hi back en Supergrip Capstrap wikkelt letterlijk je hele laars in naadloos comfort en respons. Het Re: Flex montagesysteem is compatibel met alle grote snowboardmerken.

Kenmerken :

- Grondplaat : Eencomponent baseplate constructie met één materiaal door en door, zorgt voor een consistente respons en gevoel tijdens het rijden op elk terrein, Re: Flex montagesysteem verbetert de board flex en feel aanzienlijk en vermindert ook het gewicht, Nylon composiet materiaal gemengd met 30% kort glas zorgt voor een speelse respons.

- Hoi terug : Het gekantelde hi-back ontwerp volgt de natuurlijke contouren van je benen voor maximale controle en comfort, Zero forward lean hi back is volledig verticaal en ontworpen voor rijders die de voorkeur geven aan een speelser en ontspannen gevoel.

Kickback Hammock hi back wiegt je hiel in volledige vering met een combinatie van interne veerspanning en een voorgevormde hangmat voor verhoogde respons en verminderde trillingen, MicroFLAD-systeem gebruikt een hefboom- en schuifplaat-systeem om de voorwaartse hellingshoek van de hi-back in te stellen.

- Enkelband : Hangmat enkelband is ultra responsief met een steekloze constructie en minimale materialen, met een nylon gekruiste rug voor een directere boardverbinding.

- Teen riem : Supergrip Capstrap 2.0 teenband is volledig geïnjecteerd om verspilling te verminderen en heeft een rubberen overmold om de band op zijn plaats te houden en de grip te vergroten tijdens het wikkelen over de toebox van de laars.

- Gespen : Double Take-gespen bieden snellere aangrijping, snellere tongopname en minder cranks om je riemen strakker te maken voor enorm verbeterde sterkte, snelheid en gebruiksgemak.

- Demping : Het Autocant FullBed-dempingssysteem is compatibel met het Re: Flex-montagesysteem en maakt gebruik van EVA met dubbele dichtheid om uw schoen automatisch in een natuurlijke positie te brengen voor verbeterde boardcontrole en minder vermoeidheid.

B3 Gel Cushioning is geformuleerd om niet uit te harden bij koude temperaturen en is bestand tegen herhaalde inslagen zonder af te breken.