ski's ROSSIGNOL REACT 6 COMPACT 2020, Woodcore, grip walk + Look Xpress 11 ( TOP staat )
uitverkocht
Korting 46%
479 €

260 €

Toevoegen aan verlanglijst
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reference:
LY200106
Fabrikanten:
ROSSIGNOL
Binding:
Look Xpress 11
Voor wie:
Unisex / Heren
Type ski:
All mountain / All round / Slalom
Type skiër:
Beginner / Recreatief / Gevorderde

Randen en belag in perfecte staat.

ROSSIGNOL opnieuw uit te vinden spoor van de ski in alle nieuwe reeks Reageer . Als gevolg van deze collectie, de REACT suit skiërs van intermediair om een goede om vooruitgang te boeken op het spoor.

Met een uiterst schaalbare gebouw , kan skiërs begeleiden bij hun progressie voor nog meer plezier. Het creëert ook nieuwe technologieën die de controle en precisie te verbeteren. LCT-technologie zal u helpen uw traject te controleren en brengt meer controle, terwijl de spatel Flex Tip zorgt voor een betere controle van de twist aan het uiteinde en de staart om direct adres kerft hoeken en uit met gemak. zijprofiel, de kustlijnen oversized en licht rocker aan de voorzijde goede grip en wendbaarheid.

De ideale ski voor alle skiërs die willen voor een hogere versnelling in het snijden.

- Flex tip technologie: de torsie spatel waardoor de energie kanaliseren gemakkelijk hoekinstap.

- Line Control Technology (LCT): de centrale rail geïntegreerd over de gehele lengte van de ski, verwijdert een deel van de ski tegen buiging stabiliteit en dynamische controle.

- Construction Rechthoekige zijwand met populieren kern en Carbon versterking: Bouw ABS nummers met een populier houten kern maakt de overdracht van steun zeer schaalbaar en veilig. De koolstof versterkende voegt overtollige gewicht zonder levendigheid