snowboard K2 RAYGUN 2020, GREY/blue, WOODCORE, sidewall, FLAT/rocker
uitverkocht
Korting 47%
429 €

230 €

Toevoegen aan verlanglijst
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reference:
SN200184
Fabrikanten:
K2
Voor wie:
Unisex / Heren
Kromming:
Flat / Rocker

Randen en belag in perfecte staat.

PRIJS IS ZONDER BINDING: U kunt de binding kopen volgens uw keuze in de sectie SNOWBOARD BINDINGEN.

Passend pa de juiste niveaus, n ew versie van de Raygun aanbiedingen veelzijdigheid en wendbaarheid . Met een eenvoudig en stijlvol design, deze speler board is voor jou.

Met een innovatieve en efficiënte technologie, dit board ontworpen voor all-terrain aanbiedingen dynamische rit en precieze . Met een vorm Directional Rocker ™ Baseline , biedt het flat camber dat de limieten van de fouten van pleinen en bevordert de onmiddellijke pivot set, terwijl de directionele effect zorgt voor een betere grip op harde sneeuw. Het zool geëxtrudeerd bevordert een goede glide en gemakkelijker toegang tot schadeloosstelling. Bestaande uit een Aspen houten kern , haar hart verbetert duurzaamheid en biedt medium flex en de speler . Met carbon versterkingen tweeassige glasvezel , dit board heeft een grotere torsiestijfheid.

Technische Eigenschappen :

- Vorm : Richting Rocker Baseline ™, een veelzijdig profiel met dit bord is ontworpen voor off-road. Het heeft een medium neus en staart naar beneden, waardoor de beurt moeiteloos in moeilijk terrein en een grote float in diepe sneeuw.

- Kern : populieren kern, 1 enkel hout dat flex, duurzaamheid en opmerkelijke kracht geeft.

- Glasvezel : ICG ™ 10 Biax glas met Carbon, deze vezels geïntegreerd koolstofatomen in de glasvezel, zij stroom in de bochten door verhoging van de pop, levendigheid en levensduur, Biax technologie heeft vezels onder een hoek van 90 ° en 0 ° met een toleranter bord te verschaffen.

- Sole : 2000 uitgedreven, aanbiedingen consistente glide dat is gemakkelijk te onderhouden en te repareren.